Talonete Pesonalizate

Plantari incaltaminte personalizati -reprezinta dispozitive personalizate create pentru corectarea echilibrului plantelor (picioarelor) echilibrând totodată întreaga biomecanică a aparatului locomotor și pentru ameliorarea defectelor acestora ducând astfel la îmbunatățirea calității vieții și la recâștigarea plăcerii de a face mișcare.

În ceea ce privește copii de la 11 luni la 5 - 6 ani plantarii personalizati sunt recomandați pentru a poziționa piciorul în mod fiziologic, prevenind probleme ale gleznelor, genunchilor, șoldurilor și ale coloanei vertebrale.

Produsele noastre sunt plantari incaltaminte personalizați, finisați manual, cu o structură și materiale anatomice, care îndeplinesc toate exigențele cerute de regulile instituțiilor de sănătate ale Uniunii Europene.

Colaborăm de 20 de ani cu firme specializate din Italia care produc aceste materiale pentru plantari incaltaminte personalizati și continuu execută cercetări și îmbunătățiri ale produselor lor pe care noi le folosim.

Plantari incaltaminte personalizati produsi de noi au o garanție de 1 an și 8 luni.

Ortezele: sunt proteze din materiale biocompatibile care sunt folosite în diverse patologii: hallux valgus, degete în ciocan, bătături interdigitale și orice fel de leziuni la nivelul tălpii și degetelor picioarelor. Aceste orteze sunt executate de noi manual în prezența pacientului, personalizate pentru fiecare pacient în parte conform patologiei.

Pedichiura podologică: este o pedichiură care se realizează cu instrumentar specializat în condiții sterile și care are scopul de a elimina o gamă largă de problemele de la nivelul picioarelor. Se recomandă pentru: unghie încarnată (proteză unghială), onicomicoză, calozități (bătături) digitale sau interdigitale, veruci plantare, tratamentul bromidozei (mirosul neplăcut al picioarelor) cu rezultate foarte bune.

Disclaimer

Efectele produselor variază de la persoană la persoană, în funcție de stilul de viata, metabolism, vârstă, sex, starea de sănătate, etc. Având în vedere aceste aspecte, nu putem garanta efectele produsului, deși acesta se bazează pe dovezi publicate, referitoare la cele mai noi recomandări de bună practică medicală clinică.